Takstmann & Byggmester Geir Tveit

Tjenester

Nybygg

Vi har lang erfaring innen oppføring av nybygg, noe som alltid sørger for at du får det beste resultatet. Av oss får du oppført nøkkelferdige hus og bygg, enten du skal ha en enebolig, flermannsbolig eller har andre byggeprosjekter. Godt fagarbeid og håndverk er det vi lever av og det vi skal levere våre kunder. Vår dialog med deg som kunde går gjennom hele prosjektet.

Tilbygg

Tenker du på å bygge for eksempel et ekstra soverom, bygge ut stua, eller kanskje en sommerhage eller vinterhage? Mange går med planer om å bygge ut huset, men det blir som regel med tanken. Et slikt byggeprosjekt krever god planlegging og dyktige håndverkere. Vi hjelper deg fra start til mål, sånn at du får bygd ut huset slik du alltid har ønsket deg.

Rehabilitering

En bolig blir til slutt tatt av tidens tann. Har du en eldre bolig som har sett bedre dager må det gjerne en god del arbeid til før boligen står i stil til dagens standard. Arbeid som dette er krevende, og bør utføres av fagfolk. Gjeldende byggeforskrifter må følges og vi har nettopp den erfaringen og kompetansen som sikrer deg det beste resultatet for din bolig.

Betong

Vi har lang erfaring med betongarbeid, armering og forskaling. Dette gjør oss til din perfekte partner på dette området. Siden betong uten armering har lav strekkstyrke, vil den sprekke opp. Armering er derfor en viktig del av betongarbeidene. Vi sørger for at armeringen er tilpasset din konstruksjon, så alt blir perfekt for ditt bygg.

Ringmurer

En ringmur bygges rundt omkretsen av bygget og skal være et fundament for boligen. Her gir den støtte til vegger og en barriere mot jordtrykk og fuktighet. Vi har god erfaring med bygging av ringmur, og sørger for at din bolig får det beste fundamentet som kan oppdrives. Kontakt oss gjerne i dag om du har spørsmål angående emnet.

Forskaling

Forskalingen skal bygges slik at den holder på trykket som skapes av betongen som fylles i den. Betongen kan utvikle meget stort trykk som presser i alle retninger. Nettopp derfor er det viktig at forskalingen er i perfekt stand. Det er viktig å bygge alt på korrekt måte fra starten av, for å forhindre stans i arbeidene grunnet brudd i forskalingen. 

Støpe gulv

Vi støper gulv for deg! Et støpt betonggulv er en type gulv som lages ved å helle betong over et underlag og deretter glatte det ut til ønsket form. Betongen er vanligvis forbedret på styrke og holdbarhet. Et betonggulv gir et sterkt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt gulv for både kommersielle bygg og boliger. Det kan også armeres. 

Støttemur av betong

En støttemur av betong er en mur som brukes til å støtte et bygg eller et terrasse- eller hageområde. Den er derimot ikke bare praktisk, og kan brukes til å skape et eksklusivt inntrykk av eiendommen, eller hindre innsyn for andre. Vi bygger støttemurer i betong for deg. Materialet er motstandsdyktig mot vær og fuktighet.

Tilstandsrapport

Med vår ekspertise som takstmann får du en godt dokumentert tilstandsrapport for din bolig. Dette er en teknisk vurdering av boligen som selges, og beskriver hvilken stand boligen er i og dens vedlikeholdsbehov. En tilstandsrapport inneholder avvik av ulik alvorlighetsgrad, som er definert etter byggeforskriftene. 

Reklamasjon

Har du oppdaget avvik ved din nyinnkjøpte bolig? Vi foretar reklamasjonstakst. Dette er en vurdering av feil, avvik og skadeforhold. Det blir så gjennomført en reklamasjonstaksering der vi objektivt vurderer den tekniske siden av de reklamerte forholdene. Deretter gjennomgår vi gjeldende kontrakter og avklarer kravene.

Verditakst

Om du skal selge, bygge nytt, bygge om, foreta skifte eller refinansiere lån, er verditaksering noe du kan benytte deg av. Denne rapporten er det banken baserer seg på når du skal søke lån. Her foretar vi en visuell befaring av bygningen. Befaringen suppleres med enkle målinger og takstmannen beregner så verdien.

Eierskifte

Du forebygger tvister ved eierskifter gjennom å utføre en eierskifterapport. Eierskifterapport er således en mer grundig tilstandsrapport, som tar utgangspunkt i avhendingsloven og gjeldende forskrifter. Vi utfører gjerne denne type rapport for deg. Her sjekker vi flere viktige punkter på en bolig som selges.

Har du noen spørsmål?

Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle