Takstmann & Byggmester Geir Tveit

Bygg

Vil du vite hva vi kan hjelpe deg med?

Bygg

Har du et prosjekt du skulle ha gjort, som for eksempel nybygg av hus og boliger, eller tilbygg og påbygg på din eksisterende bolig? La oss ta jobben med å sette opp ditt nye bygg! Vår erfaring og fagkunnskap gjør at du får et sluttresultat du blir fornøyd med.

Byggtjenester vi kan bistå med er nybygg av driftsbygninger, bolig, garasjer og hytter. Vi gjør også rehabilitering, vedlikehold og oppussing. Trenger du vedlikehold av taket, eller et nytt tak, tar vi oss av det også. Takarbeider gjør vi på både private boliger, landbruksbygg og industribygg. I tillegg påtar vi oss gjerne oppgradering av ditt våtrom og kjøkken.

Våre mange år i byggebransjen gjør at vi har opparbeidet oss erfaring med både små og store oppdrag. Derfor er vi like entusiastiske for å ta på oss ditt nye tilbygg, som vi tar på oss å sette opp en helt ny villa. Alle får samme gode behandling av oss og våre dyktige fagarbeidere. Oppdragene blir selvfølgelig utført etter gjeldende mål, krav og standarder for byggebransjen. Gjennom hele byggeprosessen gir vi deg råd og veiledning. Kontakt oss i dag for å starte din nye boligdrøm!

Har du noen spørsmål?

Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle