Takstmann & Byggmester Geir Tveit

Om oss

Om du skal kjøpe og selge bolig, eller kanskje trenger å få taksert en skade som er oppstått, er det best å kontakte fagfolk.

Prisliste

Lurer du på hva de varierte taksering tjenestene våre koster? Ta gjerne en titt på vår prisliste for å få en god oversikt.

Bygg

Det skal lønne seg å velge en Mester når du skal bygge nytt. Våre dyktige og faglærte medarbeidere sørger for et godt sluttresultat!

Vil du vite mer om oss?

Om Takstmann & Byggmester Geir Tveit

Byggmester Geir Tveit er basert i Søgne i Kristiansand kommune. Med over 25 år i byggfaget, kan du trygt regne bedriften som en seriøs aktør i Kristiansands byggebransje. Her leveres det meste innen tømrer- og betongarbeid, for eksempel ringmurer, forskaling og støp, oppgradering av våtrom og kjøkken og takarbeider, samt mye mer.

Som takstmann (bygningssakkyndig) er bedriften BMTF-sertifisert (medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund). Som takstmann er det i bedriftens interesse, å etterleve de etiske reglene og regelverket, som gjelder for Byggmestrenes Takseringsforbund.
Byggmester Geir Tveit er en frittstående, uavhengig takstmann. Dvs at man er uten bindinger, eller egeninteresser mot eiendomsmeglere, forsikringsselskap ol.

Takstmann & Byggmester Geir Tveit står klar til å bistå deg som trenger det. Her tar vi alt fra skadetakst og tilstandsrapport, til reklamasjonstakst og eierskifterapport med mer. Se våre tjenester for mer informasjon.

Har du noen spørsmål?

Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!